ZLOČIN U BANSKOM GRABOVCU

Policija se oglasila o smrti umirovljenika na Baniji, priča je čudna: ‘Glava mu je bila krvava, a sve kamere su bile uništene‘

Milan Pantelić (66) prijatelju je u subotu rekao da je dobio prvu mirovinu i da će sada živjeti od mirovine i prodaje 100-tinjak ovaca

Ilustracija

 Robert Fajt/Cropix

Umirovljenik Milan Pantelić (66) nađen je mrtav u dvorištu svoje obiteljske kuće u Banskom Grabovcu u nedjelju popodne, a njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb radi obdukcije.

Krimnalističko istraživanje je u tijeku, kratko je priopćila PU sisačko-moslavačka ne želeći iznositi pojedinosti događaja.

No naknadno su se oglasili malo dužim priopćenjem.

- Danas, 1. listopada, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, obavljena je obdukcija mrtvog tijela 66-godišnjeg muškarca te je utvrđeno da je uzrok smrti posljedica pada, dok su na tijelu pronađene i druge ozljede.

Policijski službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, poručili su iz policije.

Našao ga prijatelj

- Milan se dan ranije čuo sa svojim prjiateljem i rekao mu da je primio prvu mirovinu i da će sada prodati i ovce i da će živjeti od mirovine i od novca koji dobije od prodaje stotinjak ovaca. Nedavno su mu obnovili kuću koja je stradala u potresu, a on je inače iz Šušnjara i nakon Oluje je kupio kuću u Banskom Grabovcu i tamo živio sam. Prijatelj ga je pitao treba li mu donijeti neke stvari iz trgovine i još su se u subotu čuli. U nedjelju ga je više puta zvao na mobitel i kad se nije javljao otišao je do njega i našao ga u dvorištu kuće. BIo je mrtav, imao je krvavu glavu i on je pozvao poilciju. Nije bilo ni ovaca, a kamere koje su bile postavljene bile su potrgane - kazao nam je sugovornik djelomično upoznat sa slučajem koji se najvjerojatnije sa subote na nedjelju dogodio u Banskom Grabovcu.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, a obdukcija bi trebala potvrditi je li Milan Pantelić ubijen ili se radilo o nečem drugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 14:58