GLAVO LUDA!

UPUCALI GA U GLAVU, A ON SNIMKU ODMAH OBJAVIO NA FACEBOOKU 'Sad sam pravi reper, pogodili su me iz kalašnjikova!'

 Foto: Facebook/TariqRoyal

Do sada malo poznati reper Teriq Royal postao je iznenadna zvijezda društvenih mreža nakon što je pogođen metkom u glavu, a video snimljem samo nekoliko trenutaka poslije odmah objavio na svojem Facebook profilu.

U šokantnom videu Teriq krvave glave objašnjava kako je tek sad 'pravi reper' jer je pogođen iz kalašnjikova. Video je nedugo nakon objavljivanja postao viralan, a reper je uz video na Facebooku objavio i sljedeći post:

'Bog me spasio nakon što su iz AK 47 pucali na mene i moje prijatelje. Samo sam želio da znate. Bog je stvaran i voli vas! Proživljavamo neke crne dane, nismo mu čak ni bili meta, nego je samo bio malo lak na okidaču. Bio sam u šoku dok sam ovo snimao, 3 djelića metka još su u mojoj lubanji. Mogli su mi probiti mozak. Blagoslovljen sam što sam doživio sljedeći dan i što mogu repati o tome.'

Tariq se nakon pucnjave uspješno oporavlja, ali će mu djelići metka zaostali u njegovoj lubanji biti doživotni podsjetnik na nemili događaj.

Pogledajte uznemirujuć video:





God let me walk away from an AK47 dumpin rounds at me and my bros  I just want yall to know GOD IS REAL AND GOD...

Posted by Teriq Royal on 7. listopad 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:17