VELIKA PRIJEVARA

‘Uzeli su mi čak 80.000 eura i obećali riješiti sve ljubavne probleme‘: Kako je trio iz Srbije prevario naivnu Hrvaticu...

Uhićeni srbijanski državljani, od kojih su dvije žene, kazneno su prijavljeni za prevaru. Gdje je novac i nakit nije poznato

ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Troje "stručnjaka" za ljubav uhitila je makarska policija nakon što su dobili kaznenu prijavu o prevari teško čak 80.000 eura!

Lisice na ruke su stavili stranim turistima, točnije državljanima Srbije od kojih su dvije dame stare 20 i 36 godina te 38-godišnji muškarac.

Tereti ih se za kazneno djelo prevare jer su od lipnja do kolovoza ove godine, dakle puna dva mjeseca u zaljubljenoj, ali i naivnoj 32-godišnjakinji vidjeli bankomat.

S njom su svakodnevno komunicirali putem videopoziva. Obećavali su joj rješavanje njezinih ljubavnih problema, a za uzvrat su tražili novac ali i nakit.

Kad su joj se prestali javljati i kad je ostala bez svega, 32-godišnjakinja se obratila za pomoć policiji koja je vrlo brzo varalicama ušla u trag.

Uz kaznenu prijavu su srbijanski državljani predani pritvorskom nadzorniku, a obzirom da je riječ o stranim državljanima, njima će najvjerojatnije biti određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, ali i ponavljanja djela. Gdje je nakit i novac koji su ‘zaradili‘, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 08:50