GROM ZAPALIO KUĆU

Vatrogasca ranio geler? S teškim ozlijedama prsa prevezli ga u KB Dubrava, liječnici otkrili u kakvom je stanju

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac dr. Ivana Kovačić rekla je Jutarnjem da je vatrogasac imao teške ozljede prsnog koša

Gašenje požara na kući u Karlovcu

 Robert Fajt/Cropix

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca Miroslav Rade rekao je RTL Televiziji da je 52-godišnji vatrogasac koji je u utorak tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući u gradskoj četvrti Borlin u Karlovcu pregledan i zbrinut u Općoj bolnici Karlovac te da je poslan na daljnje liječenje u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu. Rade je dodao da će biti operiran.

Zapovjednik JVP-a Grada Karlovca rekao je da je razgovarao s kolegom te da je ovaj pri svijesti. "Dobro je to podnio", dodao je Rade te ponovio da su ozljede koje je njegov kolega zadobio ozbiljne.

Vatrogasci trenutno rade na sanaciji krova koji je oštećen u požaru, javlja RTL.

Podsjetimo, požar je na spomenutoj kući izbio u utorak nakon udara groma. Svjedoci, susjedi i kolege ozlijeđenog 52-godišnjeg vatrogasca rekli su Jutarnjem da sve upućuje na to da je ranjen krhotinama nekog eksplozivnog sredstva, odnosno gelerom. Nakon izbijanja požara, susjedi iz tri susjedne kuće rekli su Jutarnjem da su čuli pucnjeve na stotine metaka te nekoliko snažnih eksplozija, možda od bombi ili čak dinamita.

Ravnateljica Opće bolnice Karlovac dr. Ivana Kovačić rekla je Jutarnjem da je vatrogasac imao teške ozljede prsnog koša, a iz KB Dubrava saznajemo kako je stabilno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:46