OD RANE ZORE

Velika akcija policije i USKOK-a u Dalmaciji, uhićeno više osoba, doznajemo o čemu je riječ!

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja PU podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Udarna vijest

USKOK je opet u akciji od rano jutros. Iz PU splitsko dalmatinske kažu da su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji kao rezultat kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

- Navedene radnje provode se na području Splitsko-dalmatinske županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv pravosuđa. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost - navode iz USKOK-a.

Jutarnji doznaje da su uhićenja vezana uz spriječavanje dokazivanja vezanih za suđenje za ubojstvo Marija Boljata.

Kako neslužbeno doznaje N1 riječ o raskrinkavanju pritiska na svjedoke u postupku pokrenutom zbog krvavog obračuna u okolici Splita još sredinom 2020. godine.

Prema neslužbenim informacijama osumnjičeni su pripadnici krim-miljea, a pritiskali su Jozu Čabraju koji je bio ključni svjedok ubojstva Marija Boljata.

U policiji kažu da će tijekom dana provoditi hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja će podnijeti kaznenu prijavu Uskoku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 10:45