LOŠA VEČER

VIDEO: GORAN BARE ZBOG VRIJEĐANJA PUBLIKE MORA PLATITI GLOBU Roker je sasuo salvu psovki na nastupu koji je na kraju propao

Popularni vinkovački roker Goran Bare (50) mora platiti 700 kuna novčane kazne jer je lanjskog prosinca u šatoru u Kanfanaru remetio javni red i mir vrijeđajući i omalovažavajući publiku i redare osebujnim repertoarom psovki.

Nepravomoćna je to presuda koju je donijela sutkinja prekršajnog suda u Puli Diana Debeljuh proglasivši Bareta krivim za incident od 21. prosinca oko jedan sat iza ponoći u šatoru na Trgu Marka Zelka u Kanfanaru, gdje su pjevale njegove Majke.

Rokeru je naložila i plaćanje 250 kuna sudskih troškova. Za razliku od rokera koji se na suđenju nije pojavio, svjedoci njegova ispada opisali su da je Bare kobne večeri, uoči nastupa Majki, bio u pripitom stanju.

- Prije početka koncerta govorio je u mikrofon: ‘Što je, seljaci...’ Nizao je psovku jednu za drugom. Stekao sam dojam da mu je to uobičajeno, bez ikakvog srama. U jednom trenu bacio je mikrofon. I drugi redari su se našli uvrijeđeni. Na kraju koncert nije ni održan jer su pjevača izveli van kroz publiku, u kombi vozilo. Bila je to jako mučna situacija. Cijela postava Majki je to gledala. Gledatelji su bili ogorčeni i razočarani - opisao je atmosferu jedan od redara.

Zanimljivo je da je cijela organizacija zapravo donekle zakazala jer je između nastupa predgrupe i Majki nestalo struje. Bare je, opisuju svjedoci, u tom trenutku stajao na pozornici pa ga je to još dodatno iživciralo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:41