ŠOK NA STANOVIMA

ZADAR JE ZAVIJEN U CRNO Dječak (11) se zadavio konopom, obitelj je potpuno shrvana

 Elvir Tabaković / CROPIX

ZADAR - Strašna tragedija potresla je Zadar – u petak je u svojoj sobi u obiteljskoj kući na zadarskom predjelu Stanovi pronađen mrtav 11-godišnjak, a u subotu je potvrđeno da je dječak umro uslijed stezanja konopom oko vrata, piše Slobodna Dalmacija .

– Uzrok smrti je asfikcija, smrt gušenjem – kazali su u zadarskoj policiji. Dječak je, prema pojašnjenju, umro od "nedostatka kisika stezanjem vrata". Oko njegovog vrata bio je stegnut konopac.

Nakon što je dječak u petak pronađen u sobi mrtav, zadarska je policija obavila očevid te utvrdila da na tijelu nema elemenata kaznenog djela.

U susjedstvu obiteljske kuće u Ulici Svete Marije na zadarskim Stanovima u petak se nagađalo da je riječ o samoubojstvu i te su se sumnje mahom odbacivale s obzirom da je riječ o 11-godišnjaku, te se pretpostavljalo da je riječ o nesretnom slučaju.

Sve detalje slučaja policija još istražuje i ne odbacuje mogućnost da je dječak počinio samoubojstvo.

Najgore sumnje, da je dječak umro uslijed stezanja vrata konopcem, su se potvrdile u subotu, kada je u policiju stigao nalaz obdukcije sa Odjela patologije zadarske Opće bolnice.

Obitelj je shrvana tragedijom, koja je potresla ne samo četvrt u kojoj je dječak živio, već i cijeli Zadar, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:46