POŽAR U RIJECI

Zapalili BMW svjetskom prvaku u kick boxingu. 'Policija je bila upozorena tko mi radi o glavi'

 Davor Žunić/CROPIX

RIJEKA - Na parkiralištu ispred zgrade broj 15 u Hegedušićevoj ulici u Riječkom naselju Krnjevo noćas oko 2h izbio je požar na skupocjenom BMW-u koji je u potpunosti uništen.

Radi se o automobilu profesionalnog svjetskog prvaka u kick boxingu, Riječanina Veljka Šaponje, koji tvrdi da mu je BMW namjerno zapaljen zbog osvete. Kaže kako se radi o ozbiljnim prijetnjama jedne kriminalne skupine i da je o tome već izvjestio policiju. - Policija je bila upozorena tko mi radi o glavi i tko prijeti da će mi zapaliti auto - izjavio je za HTV Šaponja.

Riječka policija o incidentu je poslala kratko priopćenje u kojem navodi da je oko 2.10h izbio požar koji je zahvatio dva parkirana automobila.

Susjedi kažu da je bilo vidljivo kako je BMW poliven i zapaljen, a vatrena buktinja zahvatila je i parkirani Ford Escort.

Veljko Šaponja dugo se godina bavio kick-boxingom i ostvario neke zapažene rezultate, a inače je poznat i kao najstariji brat Slobodana i Nikole Šaponje koji se nalaze u riječkome zatvoru pod optužbom da su bili pripadnici skupine koja se bavila krijumčarenjem i preprodajom kokaina.

Nakon očevida ostaci automobila odvezeni su na vještačenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 07:20