JOŠ JEDAN INCIDENT

Zaštitari pretukli muškarca na Zrću: ‘Osmorica su ga brutalno mlatili. Nije to bilo smirivanje situacije...‘

Policija je uhitila jednog 25-godišnjaka koji je u blizini plaže Katarelac teško ozlijedio stranog državljanina (25)

Klub Noa na Zrću

 Srdjan Vrancic/cropix/

Zadarska je policija objavila da je uhićen 25-godišnjak koji je jučer tijekom noći na Pagu, u blizini plaže Katarelac fizički napao i ozlijedio 25-godišnjeg stranog državljanina.

Stranac se prije toga, javlja policije, neprimjereno ponašao ispred ugostiteljskog objekta, nakon čega se udaljio.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda.

- Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 25-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede, dodaje PU zadarska u priopćenju.

Jedan je posjetitelj festivala Dropzone na Zrću za Index ispričao da su osmorica zaštitara brutalno mlatili jednog čovjeka, a sve se dogodilo ispred noćnog kluba Noa. Ističe da su ga zaštitari htjeli ozlijediti, a ne smiriti situaciju. Nakon toga su ga, priča, odveli na kraj plaže Katarelac.

Podsjetimo, danas smo pisali o još jednom fizičkom napadu na Zrću. Žrtve su bili nizozemska brand menadžerica, vlogerica i influencerica Alennah van Wijk, njezin partner Frank te njezina prijateljica Robin. Sve se navodno dogodilo zbog parkirnog mjesta i registracije automobila. Robin tvrdi da je zaštitar u postao agresivan te da je od njih dvoje zahtijevao 200 eura. Nakon toga je od nje zahtijevao da mu da ključeve svog automobila. Ona mu ih nije htjela dati i on je nakon toga, tvrdi Robin, postao još agresivniji te ih je pokušao uzeti silom. Van Wijk ga je nekoliko puta odgurnula kako bi se zaštitila, a Robin kaže da ju je zaštitar nekoliko puta udario u lice. Snimke su objavljene na Redditu, a više o njima možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. srpanj 2024 18:34