DOZNAJEMO

Žena (39) koja je policijskom načelniku zapalila auto i motor dovedena na ispitivanje. Palež nema veze s njegovim poslom

Motiv podmetanja požara ovog vikenda u Rovinju i dalje je nepoznat

Žena za koju se sumnja da je zapalila auto rovinjskom načelniku policije

 Barbara Ban/

Tridesetdevetogodišnja žena iz Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Rovinju privedena je danas na ispitivanje u Državno odvjetništvo zbog sumnje da je ovog vikenda načelniku policijske postaje Rovinj Eciju Legoviću zapalila automobil i motor.

Kako smo ranije doznali, riječ je o osobi koja nije u srodstvu s načelnikom policije, niti taj postupak ima veze s njegovim poslom. Motiv za ovo kazneno djelo još nije poznat. Iako je Rovinj mali grad, o nemilom događaju nitko ništa ne govori niti zasad zna.

- Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 39-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine počinila kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, poručili su iz Policijske uprave Istarske.

image

Zapaljeni auto načelnika

/Cropix

Oni sumnjaju da je 39-godišnjakinja 25. kolovoza oko 00.50 sati, u Ulici Sv. Brigite u Rovinju, polila lako zapaljivom tekućinom automobil, pulske registracijske oznake, a potom je zapalila tekućinu i izazvala požar.

- Vatra se s automobila proširila na motocikl, pulske registracijske oznake, a potom i na obližnji automobil, slovenske registracijske oznake. U događaju nije nitko ozlijeđen, ali su sva tri vozila u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta, koja je nastala 55-godišnjaku i 74-godišnjem slovenskom državljaninu zasad nije utvrđena, zaključili su u PU Istarskoj. Više će se o događaju znati nakon što osumnjičena bude ispitana na sudu.

image

Zapaljeni auto načelnika

/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:52