ISPRAVAK

ANA I TOMISLAV KARAMARKO 'Neistinit je i neutemeljen navod da smo ikad zagovarali bilo kakvu, a kamoli 'navodnu' hrvatsku investiciju u Finskoj'

Povodom članka objavljenog 23. svibnja 2018. godine na web stranicama jutarnji.hr pod naslovom "PLENKOVIĆEV PAKT ZA OPSTANAK Taktički se približava desnom krilu HDZ-a, ali njegova Vlada s Tolušićem i Horvatom do kraja mandata neće biti reformska" na zahtjev za ispravkom netočne ili nepotpune informacije, objavljujemo ispravak Ane Karamarko i Tomislava Karamarka zastupanih po odvjetničkom društvu Miljević i partneri j.t.d.

"Neistinit je i potpuno neutemeljen navod da bi Ana Karamarko i Tomislav Karamarko ikada zagovarali bilo kakvu, a kamoli „navodnu“ hrvatsku investiciju u Finskoj, stoga o tome javnost nije niti imala što pamtiti, pa utoliko niti zaboravljati.

Također, Ana Karamarko nikada nije bila zaposlena u društvu „Migrit“ niti angažirana od istog društva kao „glasnogovornica“, a osobito nije bila „lobistica“ tog društva, pa takve navode, kao neistinite, odbacuje.

Osobito, nikakvog „posla“ Tomislava Karamarka vezanog za društvo „Migrit“ nikada nije bilo, jer niti je imao ikakve poslovne ili bilo koje druge veze s navedenim društvom, a kamoli kakve „propale poslove“."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:24