SLIČICE IZ MAKARSKE

Automobil Poljakinje prekriven kaznama za parking, a onda je na njemu osvanula luda poruka: ‘Pokušala sam...‘

‘Zaplijenite joj vozilo dok ne plati. Sigurno bi se tako ponašala u Njemačkoj, recimo? Bezobrazluk stranaca u Hrvatskoj je gnjusan‘

Nepropisno parkiranje

 Facebook

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljene su fotografije vozila poljskih registracija na jednom parkiralištu u Makarskoj kojemu su se nakupile - brojne kazne za nepropisno parkiranje, piše Slobodna Dalmacija.

- Poljakinja je nakupila cijelu kolekciju. Kaže da ne uspijeva platiti karticom i moli da više ne dobiva. Ne pada joj na pamet pomaknuti vozilo... - stoji u objavi.

Naravno, onda su uslijedili komentari...

- Dočekat je na granici, nedat joj proć‘ dok ne plati, pa ćeš vidjeti kako prolazi kartica…samo će vjerojatno nesmetano proći što je žalosno, domaći sve plaćaju a stranci se iživljavaju i onda će nasa policija na kraj lita od nervoze udrit represiju na nas…žalosno.

- Vidim da ima račun od 2023. godine znači vozilo je tu skoro godinu dana, podliježe i carinskom prekršaju.

- Zaplijenite joj vozilo dok ne plati. Sigurno bi se tako ponašala u Njemačkoj, recimo? Bezobrazkuk stranaca u Hrvatskoj je gnjusan i brutalan.

- Svi se prave pametni kad dođu u Hrvatsku, zaplijeniti auto, naplatiti kaznu par tisuća pa da vidiš kako će drugi put mislit, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. srpanj 2024 13:24