Q5 40TDI Quattro S

Bartulica uhvaćen u skupocjenom Audiju kojeg nema u imovinskoj kartici: ‘Ma to je rent-a-car za kampanju‘

Bartulica je kasnije na društvenim mrežama pisao da je novinar Faktografa fotografirao njega i njegovu maloljetnu djecu

Audi Q5 40TDI Quatrro S line koji vozi Bartulica

 Faktograf.hr

Nakon medijskog izvještavanja o imovinskoj kartici zastupnika Domovinskog pokreta Stephena Nikole Bartulice, Faktograf je na upit čitatelja provjerio vozi li on luksuzni automobil čakovečkih registracijskih oznaka koji nije upisan u njegovoj imovinskoj kartici.

U njoj su, naime, upisana dva automobila: Opel iz 2010. godine u vlasništvu njegove supruge te Opel iz 2020. godine u vlasništvu samog Bartulice.

Novinar Faktografa je jutros posjetio adresu na kojoj živi Bartulica i potvrdio da on vozi skupocjeni Audi Q5 40TDI Quattro S line, koji u autosalonima košta oko 80.000 eura.

Novinar Andrej Dimitrijević je prišao Bartulici i upitao ga odakle mu to vozilo i zbog čega ono nije upisano u imovinsku karticu. On je rekao da se radi o rent-a-car vozilu koje je dobio od stranke u svrhu kampanje, no za vrijeme tog razgovora su stigla njegova djeca.

Bartulica je kasnije na društvenim mrežama pisao da je novinar Faktografa fotografirao njega i njegovu maloljetnu djecu.

- Jutros, u 8:00 sati dok sam izlazio iz kuće kako bih sinove od 7 i 13 godina odvezao u školu, ovaj muškarac, Andrej Dimitrijević iz Faktografa, nas je fotografirao!

Došao je do auta u kojem su sjedila moja djeca!

I rekao mi da ovaj auto nisam prijavio u imovinskoj kartici. Radi se o iznajmljenom autu koje koristim tijekom kampanje.

Ovo medijsko zlostavljanje ću izdržati ali neću dozvoliti da se zaštrašuje moju obitelj!

Prijavit ću ovaj incident pravobraniteljici za zaštitu prava djece.

Neka ljudi vide čime se služe ovako beskrupulozni tipovi.

Neće ići!, napisao je Bartulica na Facebooku.

Iz Faktografa poručuju da nisu fotografirali djecu niti ona imaju veze sa cijelom pričom te ističu da Bartulica koristi svoju djecu kako bi skrenuo pažnju s eventualne afere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 06:50