IZVLAČENJE NOVCA

Ćipe teško optužio Marija Radića: ‘Prije tjedan dana poslao mi je emisara da me ucijeni, evo što mi je rekao‘

Poruke, kaže, nisu autentične, a ne radi se o braniteljskoj udruzi te ona nije financirana javnim novcem

Stipo Mlinarić

 Marko Todorov/Cropix

Stipo Mlinarić Ćipe iz Domovinskog pokreta se oglasio o optužbama da je izvlačio novac iz braniteljske udruge, za što ga optužuje brat Marija Radića. Mlinarić kaže da je riječ o kampanji za izbor predsjednika DP-a.

- Tjedan dana prije kandidature za zamjenika predsjednika DP-a, Mario Radić mi šalje emisara da me ucjene da će oni tu notornu laž gurnuti u medije i da će mi prijetiti time. To je klasična ucjena, čime se on inače služi. Ja sam samo tom emisaru rekao da se kandidiram i da pozdravi Radića, rekao je Ćipe za N1.

- Novac je isključivo od donacija, od mojih prijatelja. Da mi je trebao keš mogao sam reći prijateljima, a ne da sam od zaposlenika DP-a tražio da mi da 500 nečega, čega? Tog dečka su vjerojatno isto ucijenili i on je pristao na prljavu igru, dodao je Mlinarić.

Poruke, kaže, nisu autentične, a ne radi se o braniteljskoj udruzi te ona nije financirana javnim novcem.

Ističe da iza Radića ostaje ‘samo spaljena zemlja‘, a boli ga što Centru ostaje šteta.

- U 11. mjesecu odvjetnik koji radi za Centar ide u Benkovac, Obrovac i Knin i idu kaznene prijave za neprocesuirane zločine koje je država trebala napraviti davnih dana. Ja svoje vrijeme trošim da bih pokrenuo nešto što je država trebala, rekao je i dodao da za to ima podršku institucija.

Ističe da je to što radi Radić ‘dno dna‘ i da će on izbore izgubiti od Penave.

- Napravio sam jedan ogroman posao sam i doživim da me moji blate. Da je to napravio SDSS u kampanji, ne bih rekao ništa, ali da je to radi Radić je dno dna, neće mu to proći i izgubit će 31. kolovoza izbore od Ivana Penave, a ja ću biti zamjenik predsjednika DP-a, istaknuo je Mlinarić za N1.

Tužbu, kaže, neće podizati jer ne želi nikoga blatiti, a kada se zasiti politike, otići će.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:23