‘U ŠOKU JE‘

Član posade spasio je pomorca s Jadrolinijinog trajekta, supruga otkrila detalje: ‘Skočio je u more i držao ga‘

Posada broda bila je kao jedna velika obitelj, članovi su pomagali jedni drugima. Sada su u stanju ogromnog šoka
 Damir Škomrlj/Cropix

Zvonimir Franić, upravitelj stroja, prvi je priskočio u pomoć unesrećenom članu posade trajekta Lastovo na kojem se nedavno dogodila golema tragedija. Njegova supruga otkrila je novinarima Dalmatinskog portala kako je, kada je shvatio da povikuje iz mora, skočio i držao kolegu do dolaska vatrogasaca i djelatnika Hitne pomoći, piše Dalmatinski portal.

‘U javnosti se proširila informacija da su unesrećenom pomogli vatrogasci i slučajni prolaznici. Nisam ovo ispričala radi pohvala, već radi istine.

Posada broda bila je kao jedna velika obitelj, članovi su pomagali jedni drugima. Sada su u stanju ogromnog šoka, užasno pate‘, kazala je novinarima.

Referirajući se na pad rampe koji je rezultirao trima poginulim pomorcima, kao i spomenutim ozlijeđenim članom posade, i kapetan Ivan Srzentić iz Strukovnog sindikata pomoraca Jadrolinije (SSPJ) u gostovanju na N1 istaknuo je kako ga je upravo Franić spasio.

Napomenuo je kako nitko prethodno nije spomenuo koliko je pomorcima Jadrolinije stalo do brodova i do kolega, piše Dalmatinski portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 20:21