PREDAH OD KIŠE

IDEALNO ZA DRUŽENJE NA OTVORENOM Pred nama sunčan vikend uz ugodne temperature

Split, 071113. Nakon pogorsanja koje je zahvatilo Dalmaciju pocetkom tjedna, druga polovica tjedna je obiljezena opet sa suncem i visokim temperaturama. Splicani su lijepo vrijeme iskoristili za setnju rivom u ljetnoj odjeci.Na fotografiji: splitska riva.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barišin / CROPIX

ZAGREB - Hrvatsku danas očekuje pretežno sunčano jutro u unutrašnjosti mjestimice s maglom ili niskom oblacima, a navečer i u noći s jugozapada postupno naoblačenje, izvijestio je DHMZ.

Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu prema kraju dana mjestimice umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 16 do 21, na Jadranu između 21 i 25 stupnjeva Celzijusa.

Sutra nas očekuje pretežno do umjereno oblačno povremeno uz malo kiše te kratkotrajne lokalne pljuskove, koji na Jadranu mogu biti pračeni grmljavinom. U noći od četvrtka na petak očekuje se postupno razvedravanje. Vjetar slab, a na Jadranu će zapauhati umjerena i jaka bura. Razmjerno svježe.

U petak nas očekuje sunčano vrijeme koje će pratiti ugodne temperature. Na kopnu će se uglavnom kretati od 8 do 18 , a na Jadranu od 15 do 24 Celzijevih stupnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:52