POZNATI TV CHEFOVI

PROVJERITI FOTOGRAFIJE!! Recept za ljubavnu sreću otkrili su nakon razvoda

Poznata izreka da “ljubav ide kroz želudac”, kad su u pitanju najpoznatiji domaći televizijski chefovi, prilično je poljuljana jer svaki od njih iza sebe ima razvod ili, u najmanju ruku, propalu ozbiljnu vezu. Osim treće osobe, brakovima i vezama poznatih kuhara zasigurno je presudila i priroda posla kojim se bave jer virtuoznost u kuhinji uključuje i često seljenje, mijenjanje restorana, gradova, upoznavanje novih ljudi, a “prilika čini lopova”. Još kad se u obzir uzme da su kuhari, većinom, veliki šarmeri...

Bivši član žirija Masterchefa Mate Janković slab je na Ivane. S bivšom suprugom Natalijom Ivanom Bajaj ima 6-godišnjeg sina Andreja, no kratko nakon što su postali roditelji njihovoj je ljubavi došao kraj. Tri godine nakon toga, na jednom od svojih kulinarskih tečajeva, upoznao je lijepu ekonomisticu iz Zadra Ivanu Babić i ljubav je planula. Svoju je vezu prvo neko vrijeme skrivao, pa ga se povezivalo s različitim ženama, među ostalima i s novinarkom Ivanom Nanut, no vrlo brzo svoju je vezu s Ivanom Babić potvrdio prvo šetnjama Zagrebom, a zatim i zajedničkim ljetovanjem na Kornatima.

Trzavice oko preseljenja

Kulinarski virtuoz, član žirija Masterchefa, te mentor Luke Nižetića u HTV-ovoj emisiji “Pun pjat” Dino Galvagno prije nešto više od godinu i pol javno je priznao da se razvodi od supruge Snježane. Javno je rekao i da je razlog što se zaljubio u 16 godina mlađu Katju Usenik koja mu je, kako je svojedobno naglašavao, “dala slobodu i priliku da bude ono što jest”.

“Gurala me od sebe, govorila mi da sam prgav, antipatičan, nikakav, oženjen, da imam djecu… Bio sam uporan iako ne znam zašto jer to nije moj stil. Ako sam se oko neke cure potrudio, onda je to Katja. Volim vjerovati da smo ona i ja dobar par”, ispričao je tada Galvagno za Story. No, pola godine poslije i ta je veza završila. Prve su trzavice uslijedile kada je Galvagno prihvatio posao u Splitu, a njegova je Katja ostala u Zagrebu. Razdvojenost je presudila ljubavi, no poznati chef i njegova bivša djevojka ostali su dobri prijatelji.

Alessandra, bivša supruga još jednog člana žirija Masterchefa Andreja Barbierija, s njihovim 17-godišnjim sinom Renatom živi u Torinu. Svestrani kuhar, koji je zanat pekao po poznatim svjetskim restoranima u Italiji, Grčkoj, Španjolskoj i Egiptu, prije nekoliko se godina vratio u rodni Lovran, a novu ljubav pronašao je u 17 godina mlađoj djevojci Jeleni Šironji s kojom provodi svaki slobodni trenutak.

Devetogodišnjem braku Priske Thuring i Tomislava Gretića, do tada najprominentnijeg kuharskog para, došao je kraj u prosincu prošle godine. Da nešto ne valja u njihovu odnosu, dalo se naslutiti kada je Thuring bez Gretića otputovala roditeljima u Kanadu, no 43-godišnji Gretić je razlaz od svoje dugogodišnje životne partnerice priznao tek nekoliko mjeseci poslije. A ubrzo i da se ponovno zaljubio u, također baš poput Priske, znatno mlađu ženu, 27-godišnju Sanju Aleksić iz Beograda, diplomiranu novinarku i psihologinju.

Toksična kombinacija

- U braku koji je sada iza mene dogodila se toksična kombinacija previše posla i premalo ljubavi, te premalo vremena da se posvetimo jedno drugome - rekao je Gretić u proljeće ove godine. Ta njegova izjava nije zazvučala ni najmanje lijepo, no čini se da je dobro oslikala život koji žive poznati chefovi. Puno posla i malo vremena za sebe. A Gretić ga je odlučio naći te je otišao iz Monte Mulinija i nakon poduljeg godišnjeg odlučio riskirati i pokrenuti svoj posao kroz projekt Chef’s Mess koji nedodoljivo podsjeća na film “Chef”. U posao je ušao s novom djevojkom te bratom Tvrtkom i njegovom suprugom, ponovno povezavši privatno i poslovno.

Da je biti chef kuhinje veliki stres, priznao je još jedan poznati TV kuhar, i to nakon vrlo neugodnog događaja. Tomislav Špiček i njegova supruga Višnja imali su raspravu na svom radnom mjestu u restoranu, i to vrlo žestoku, što je na kraju završilo tako da je Špiček potpuno izgubio živce i udario suprugu, kako je tada ustvrdio, prvi put u životu. Višnja Špiček zaradila je frakturu nosa i oteklinu na oku, a bolnica je automatski prijavila slučaj policiji.

Zajedno i u poslu

“To se dogodilo u poslu. Zajedno radimo u našem restoranu, nastupila je kako ne treba, bila je živčana zbog drugih stvari, kao i ja toga dana, i, eto, dogodilo se”, rekao je tada Špiček za 24 sata. To se dogodilo 2006., no Špičekovi su uspjeli održati svoj sada 15 godina dug brak.

Život prvog voditelja RTL-ove “Jezikove juhe”, francuskog kuhara Stephana Macchija postao je prava sapunica nakon što je otišao iz tog showa. Dugogodišnji brak s Natašom, zbog koje je i došao u Hrvatsku, raspao se, a Macchi je započeo vezu s Angelikom Kolarić.

Ušao je s njom i u zajednički posao, iz čega se izrodila prava afera kada ih je vlasnik dvorca Bežanec Siniša Križanec optužio da mu je Macchi ostao dužan više od 400 tisuća kuna. Križanec je u medije tada iznio i ostali prljavi veš, opisavši vrlo plastično seksualne igrice koje su navodno u dvorcu imali Angelika i Macchi. Ipak, njihova veza uspjela je preživjeti tu aferu, no Macchi se više nije vraćao na male ekrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:13