NAKON NESREĆE NA VIRU

Dobili smo bizarne snimke iz još jednog mjesta na obali: ‘Pogledajte gdje prolaze autima, jučer je jedan vozač pobjegao!‘

Lokalnom plažom Pisak nesmetano prolaze automobili, i to u oba smjera

Plaža u Selinama

 Čitatelj Jutarnjeg

Nesvakidašnji prizori stižu nam iz Selina pokraj Starigrada-Paklenice. Naime, lokalnom plažom Pisak nesmetano prolaze automobili, i to u oba smjera. Neki ondje i parkiraju - na mjestima gdje se ljudi kupaju, sunčaju i odmaraju.

Jučer se ondje dogodila i manja prometna nesreća, tvrdi čitatelj Jutarnjeg. Jedan od automobila zabio se u rasvjetni stup i to na uskom dijelu plaže, gdje se šetači i kupači nemaju gdje skloniti.

Čitatelj iz Udruge Seline tvrdi da je vozač pobjegao te da je zamalo pogazio obitelj koja je ondje bila s malim djetetom.

Nadalje poručuje da je policija, unatoč opetovanim pozivima, stigla tek nekoliko sati kasnije, po mrklom mraku, kada više nije bilo potrebe osigurati sigurnost pješaka, te da su napravili očevid pod upitnim okolnostima.

image
Čitatelj Jutarnjeg
image
Čitatelj Jutarnjeg
image
Čitatelj Jutarnjeg

Fotografije i video koje nam je čitatelj poslao jasno ukazuju na nelegalno uzurpiranje pomorskog dobra.

- Molimo pogledajte video i slike, automobili doslovce kroz more idu, sramotno i žalosno, ustvrdio je dodajući da se sve događa zbog privatnih interesa pojedinaca u općini Starigrad.

Čitatelj iz Udruge Seline podsjetio je na strašnu nesreću na Viru, u kojoj je poginula mlada majka, a njezin suprug i troje male djece teško su ozlijeđeni. na njih je naletio 29-godišnji pijani vozač sletivši s kolnika na pješake.

- Neshvatljivo je da jučer kada smo vidjeli strasne vijesti s Vira, institucije izbjegavaju preuzeti odgovornost za ovaj dogadaj, nego sve redom okreću glavu - upozorio je.

image
Čitatelj Jutarnjeg
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 00:14