JE LI POČELA JESEN?

Dobre vijesti: Za vikend nas očekuje sunčano i toplo vrijeme. Iskoritite to za posljednje kupanje u moru!

Makarska, 260811Tropske vrucine na kraju kolovoza uzrok su napucenosti makarskih plaza kao i u srcu turisticke sezone.Na slici : Kupaci na plazi u MakarskojFoto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

ZAGREB - Nastavlja se stabilno i suho vrijeme. Prema podacima sa stranica DHMZ-a , temperature će se tijekom vikenda na Jadranu u poslijepodnevnim satima kretati od 24 do 29 Celzijevih stupnjeva. U unutrašnjosti će biti par stupnjeva niže, no ipak sunčano i toplo, idealno za uživanje na otvorenom.

U unutrašnjosti ujutro ipak ponegdje može biti magle, a danju umjerene naoblake. Umjerene naoblake bit će u ponedjeljak u Dalmaciji pri čemu je samo na otvorenom moru moguć i poneki pljusak.

Vjetar će biti većinom slab, a na Jadranu samo u jutarnjim satima umjerena bura. Temperatura zraka bez znatnije promjene.

Dolazak oblaka i pad temperature meteorolozi najavljuju za srijedu i četvrtak, ponajprije na zapadu zemlje.

Tkođer, ovoga vikenda biti ćemo i osjećati dobro, jer povoljne biometeorološke prilike većini će ljudi donijeti dobro raspoloženje i primjerenu radnu koncentraciju. Tegobe uzrokovane vremenom ne bi trebali imati niti kronični bolenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 06:30