POSTAO JE PRAVI FAN

Doktor Šola sa splitske Hitne navukao se na Ultru: ‘Između intervencija slušam i plešem. Bilo je dobro...‘

‘Bilo je dobro, prva je noć odlično prošla, nikakvih alarmantnijih situacija nismo noćas zabilježili‘

dr. Dubravko Šola

 CROPIX

Među tisućama partijanera koji su pohodili prvu noć Ultre naletjeli smo možda i na najžešćeg, dr. Dubravka Šolu, voditelja dežurnih liječničkih timova u splitskom Parku mladeži. Htio, ne htio, nakon šeste, sedme godine koliko na Ultri brine o zdravlju partijanera i sam je postao ljubitelj elektronske glazbe, piše Slobodna Dalmacija.

Pa je između intervencija, srećom u prvoj noći bez ozbiljnijih incidenata, imao vremena i poslušati DJ-eve koji su se redali na nekoliko bina. Naravno i zaplesati, razgaliti se u odličnoj dum-dum atmosferi koja je vladala od prve sekunde otvaranja trodnevne splitske fešte elektronske glazbe..

image

dr. Dubravko Šola

Božidar Vukičević/CROPIX

- S obzirom da sam cijelu noć bio na vodi odmah je jasno da sam putem postao istinski Ultrin fan. Htio ne htio morao sam zavoljeti ovu glazbu. Između intervencija nađe se vremena i za slušanje, naravno i za plesanje. Bilo je dobro, prva je noć odlično prošla, nikakvih alarmantnijih situacija nismo noćas zabilježili. Idemo dalje, i sljedeća noć je radna - veli dr. Šola.

Liječnički suma summarum je s obzirom na toliki broj partijanera okupljenih u Parku mladeži bio prilično zadovoljavajući. Sveukupno je zabilježeno 30 intervencija, s tim da se odmah do ponoći izredalo tek nekoliko ozbiljnijih. Četiri pacijenta su, jutarnje je najfriškije izvješće, zbog intoksikacije u besvjesnom stanju prebačeni u splitski KBC.

- Imali smo nekoliko blažih ozljeda, uglavnom ništa alarmantno. S obzirom na ovoliki broj ljudi koji su pohodili stadion, možemo biti zadovoljni zdravstvenom situacijom u prvoj noći ovogodišnje Ultre - veli dr. Šola, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 11:39