VRAĆA SE NA PROLJEĆE

Džeko nakon samo tri mjeseca zatvorio restoran u Dubrovniku: ‘Imali smo želju, ali teška su vremena...‘

Premda su iz restorana najavljivali kako će vrata gostima otvoriti 15. prosinca i raditi i tijekom zime, ipak do toga neće doći
 Božo Radić/Cropix

Nakon samo tri mjeseca rada restoran Edina Džeke 'Ezza' u Dubrovniku zatvoren je, javlja Dubrovački vjesnik. Kako su naveli na službenoj Instagram stranici restorana, vrata za goste ponovo će otvoriti sljedeće godine.

"Dragi gosti. Naš restoran će ponovo biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu", poručili su iz restorana.

Džeko je Ezzu otvorio s partnerom i prijateljem Arminom Hadžićem, chefom i ugostiteljem koji je prije nekoliko godina proširio svoj sarajevski biznis i ispod loze na Pločama otvorio street wok bar Snogu. Ezza je otvoren na mjestu gdje je nekad poslovao japanski restoran Takenoko.

Premda su iz restorana najavljivali kako će vrata gostima otvoriti 15. prosinca i raditi i tijekom zime, ipak do toga neće doći. Ezza odiše pravim luksuzom, a cijene hrane i pića su za one sa nešto dubljim džepom, a apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2024 08:18