VELIKO NEVRIJEME

FOTO: GRMLJAVINSKI ORKAN U VELIKOJ GORICI Oluja urušila krov zgrade, sve je palo na aute

 Janko Nežić

VELIKA GORICA - Kao što su meteorolozi najavili , u dijelove unutrašnjosti Hrvatske u večernjim je satima stiglo jače nevrijeme.

Prema prvim informacijama, dosad je najžešća oluja pogodila područje Velike Gorice gdje je snažan vjetar u Zagrebačkoj ulici teško oštetio krov na jednoj zgradi.

Dobar dio konstrukcije pao je na parkirane automobile koji su također oštećeni. Ukupno je razbijeno 20-ak vozila.

FOTOGALERIJA: Snažno nevrijeme u Velikoj Gorici

Na fotografijama iz središta Velike Gorice vidi se da su posljedice nevremena uistinu dramatične. Na mjesto događaja izašle su interventne ekipe.

Jedan svjedok nevremena Jutarnjem je kazao da je vidio oštećenja na krovovima više zgrada, uključujući i onu Županijskog suda te srednje škole.

Foto: Čitateljica Jutarnjeg

Foto: Čitateljica Jutarnjeg

U redakciju Jutarnjeg stigle su i informacije o počupanim stablima na području grada. Nevrijeme je trajalo oko pola sata, ali zanimljivo je da su neki dijelovi Gorice prošli bez kapi kiše.

Nevremena je bilo i u dijelovima Zagreba. Vatrogasci su uklonili više srušenih, dotrajalih stabala u istočnom dijelu grada na Peščenici, odnosno području Petruševca i Resnika. Nema ozlijeđenih i sve je pod kontrolom, potvrdili su u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb.

Opširnije o vremenskoj prognozi i upozorenjima Meteoalarma pročitajte OVDJE .

Ako imate fotografije ili informacije o nevremenu u vašem mjestu, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 08:39