RASKOŠNI PIR

FOTO: JET SET VJENČANJE NA STRADUNU Mlade Dubrovčanke nosile veo bogatoj nasljednici

Ekskluzivna reportaža o vjenčanju Fabiole i Jasona objavit će se u časopisu Vogue
Dubrovnik, 060614.Milijunasica Fabiola Beracasa, pokcerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, i investicijski bankar Jason Beckman danas u Dubrovniku izricu svoje sudbonosno Da. Ceremonija se odvijala u Sponzi, ispred koje je mladozenja docekivao uzvanike. Na fotografiji: Fabiola Beracasa i Jason Beckman s djetetom.Foto: Niksa Duper / CROPIX
 Niksa Duper / CROPIX / CROPIX

Milijunašica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, i investicijski bankar Jason Beckman izrekli su u Dubrovniku svoje sudbonosno 'DA'.

Nakon svečane ceremonije u Sponzi, prekrivenoj mahovinom, mladence je dočekao nastup Linđa. Mladenki su veo nosile djevojke u konavoskim nošnjama. Unatoč najavama dolaska planetano popularnih glumaca Leonarda DiCaprija, Angeline Jolie i sličnih, te nagađanjima kako je u Dubrovnik stigla Kate Hudson, nitko od njih dosad nije viđen na Stradunu.

Nakon fotosessiona mladenka se u vjenčanici vratila u Kazalište Marina Držića, a za to vrijeme se u gradskoj jezgri okupljaju mnogobrojni uzvanici. Unatoč najavama dolaska planetano popularnih glumaca Leonarda DiCaprija, Angeline Jolie i sličnih, te nagađanjima kako je u Dubrovnik stigla Kate Hudson, nitko od njih dosad nije viđen na Stradunu, piše Dubrovački vjesnik.

FOTOGALERIJA: Milijunašica Fabiola Beracasa i investicijski bankar Jason Beckman danas su u Dubrovniku izrekli svoje sudbonosno Da.

Čak je i dolazak vjenčanice u Grad medijski popraćen događaj, a broj asistenata u ovom vjenčanju fascinantan.

Nasljednicu dinastije Hearst, Fabiolu Beracasa, snimili su danas fotografi Cropixa u vjenčanici dok je trajalo fotografiranje za poznati modni časopis Vogue u klausteru Dominikanskog samostana.

Neslužbeno se doznaje kako će Gradska kavana danas zatvoriti svoja vrata za javnost, u 17 sati.

FOTOGALERIJA: Nasljednicu dinastije Hearst, Fabiolu Beracasa, snimili su danas fotografi Cropixa u vjenčanici dok je trajalo fotografiranje za poznati modni časopis Vogue u klausteru Dominikanskog samostana.

Glamurozno dubrovačko vjenčanje počelo je sinoć, zabavom u caffe baru B4Revelin u Vetranićevoj ulici. Među uzvanicima je bio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić. Servirane su im bile domaće delicije poput pršuta, sira, kamenica, domaćih raika. Na zabavi je bila i Margherita Missoni, unuka osnivača modnog carstva Otavia Missonija koja prilikom upoznavanja s dubrovačkim gradonačelnikom nije propustila reći da je njezin djed rođen upravo u Dubrovniku.

FOTOGALERIJA: Fabiola Beracasa iz Kazalista Marina Držića krenula je prema Sponzi na vjenčanje

Ceremonija je u Sponzi, večera u tvrđavi Lovrijenac, a neke od zabava u Kazalištu Marina Držića, Kneževom dvoru te na Lokrumu. Ekskluzivna reportaža o vjenčanju Fabiole i Jasona objavit će se u najvažnijem broju Vogua u godini, onom jesenskom, kad se objavljuju najnovije dizajnerske kolekcije.

Zanimljivo je da umjesto poklona bračni par predlaže uzvanicima donaciju novca za humanitarne svrhe, između kojih je ona vezana za poplave u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj, piše Dubrovački vjesnik.

FOTOGALERIJA: Tko je sve od uzvanika stigao na jet set vjenčanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 01:06