ZAGREB, SPLIT, RIJEKA...

FOTO: SRETNA NOVA GODINA! Pogledajte kako je izgledao doček 2015. u hrvatskim gradovima

 CROPIX

Unatoč niskim temperaturama mnogi su Novu godinu dočekali na otvorenom uz raznovrsne zabavne programe.

Tako su na glavnom zagrebačkom trgu građani uživali u taktovima Novog vala - nastupili su Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Davor Gobac, Boris Leiner te Renato Metessi uz pratnju Telefon Blues Banda, a na Europskom trgu Zagrepčane je u novu ispratila grupa Detour.

Splitski glazbeni trolist Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco zabavljao je sugrađane u najluđoj noći na Rivi. Na Stradunu su nastupili Tony Cetinski, Petar Dragojević te grupa Silente, a Riječane su grijali band Jonathan, Parni valjak te Beatles Revival Band.

Porečani su imali čast uživati u koncertu kraljice Balkana Severine, dok je na dočeku u Puli nastupio Zlatan Stipišić Gibonni s gostima – Ivanom Husar, Damirom Urbanom, Davorinom Bogovićem te predgrupom Le monde.

Bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv i grupa Elemental zabavljali su Šibenčane. Na osječkom Trgu slobode bile su postavljene tri pozornice - na prvoj je posjetitelje zabavljala grupa Vigor, na drugoj DJ Sly, a na trećoj Tamburaški sastav Sitan vez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:00