POTVRĐENO NAM JE

HDZ donio konačnu odluku o predsjedničkom kandidatu. Jedina dvojba je kad će objaviti njegovo ime

U kampanji s čovjekom koji nema program, a o svemu zna sve (Milanovićem) jedino ovaj kandidat može dobiti izbore - kažu u HDZ-u

Zagreb, 290124.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice.
Najavna konferencija projekta The ISABS Future Scientist Award, koji provode Medjunarodno drustvo primijenjenih bioloskih znanosti (ISABS), Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje Projekt su predstavili ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i predsjednik ISABS-a Dragan Primorac.
Na fotografiji: Dragan Primorac.

 Ranko Suvar/Cropix

Formalna odluka o HDZ-ovom kandidatu za predsjednika Republike donijeti će se ovoga tjedna, ali to ne znači da će je stranka službeno objaviti prije rujna.

Izvjesnije je da će informacija biti podijeljena sa stranačkim vodstvom i da će se, kaže dobro upućeni izvor iz HDZ-a, pustiti neslužbenim kanalima u javnost kako bi se počela voditi neformalna kampanja, a kandidat ujedno i dodatno testirao. Jedino ime koje se spominje u HDZ-u je Dragan Primorac, uspješni znanstvenik koji je bio ministar obrazovanja i znanosti u vladi Ive Sanadera.

- Primorac je sada sazrio za tu dužnost. Sve prije je bilo preuranjeno. Ima on i svoje nedostatke, ali je jedini kandidat koji se može uspješno suprotstaviti Zoranu Milanoviću - govori dobro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 06:41