TOTALNI SHOW

HDZ-ovac na ‘obljetnicu nevremena‘ organizirao zabavu za 200 ljudi. Sve je završilo pijankom i tučnjavom!

Nazočne je zabavljao tamburaški sastav San.

Domjenak u Virovima

 Facebook/Grad Otok

Saborski zastupnik HDZ-a i gradonačelnik Otoka Josip Šarić koji je na toj funkciji već 34 godine, 19. srpnja obilježio je godišnjicu oluje, ali ne vojno-redarstvene akcije Oluja, već vremenske nepogode, koja je istok Slavonije i Grad Otok pogodila 19. srpnja prošle godine, piše Telegram.

Šarić je, obilježavajući vremensku nepogodu, podijelio priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama. U ugostiteljskom objektu Virovi, u blizini Otoka, priređen je domjenak, kojemu je nazočilo 200-tinjak uzvanika. Zabavljao ih je tamburaški sastav San.

“To je nama bila jako teška situacija, ali u isto vrijeme predivna slika koja nas je posjetila na Domovinski rat, Oluju i sve ono što se događalo gdje mi Hrvati u tim trenucima pokažemo zajedništvo”, rekao je Šarić tom prigodom i dodao:

“Ljudi su dolazili iz Petrinje, Grubišnog Polja, pomagali su naši susjedi iz županije, ali i Osječko-baranjske županije. Dao Bog da se nikad više ne sretnemo ovakvim razlogom. Ni vi kod nas, ni mi kod vas, ali vjerujte, ako zatreba, računajte da u nama imate iskrene i prave prijatelje”.

Kako piše Telegram, svečanost u Virovima završila je u pijanoj tučnjavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 13:47