VELIKA ŠKRTICA

Imaju prljave avione, kasne i hrana im je užasna, ali jedan avioprijevoznik još je gori!

Analiza je obuhvatila podatke o prosječnim kašnjenjima, otkazima letova, kvaliteti usluge i politici naplate prtljage

Velika škrtica

Višegodišnja je to utrka između dva ultrapopularna niskobudžetna avioprijevoznika - Ryanaira i easyJeta, no nedavno veliko istraživanje na nekoliko tisuća britanskih putnika konačno je razotkrilo koji je od njih dva bolji, odnosno gori.

Testirali su praktično sve - prosječno kašnjenje i vjerojatnost da će vas na destinaciju dovesti na vrijeme, šansu za otkaz leta, politiku po pitanju prtljage, i ručne i klasične, te udobnost sjedala.

Slijedilo je istraživanje ponude hrane i pića, čistoće unutrašnjosti aviona te uljudnosti korisničke usluge, a jedna se od te dvije kompanije u konačnici ipak pokazala boljom, iako samo za dlaku.

U kratkom videu koji vam je pripremila Velika škrtica možete saznati sve - koji će vam od ta dva niskobudžetna prijevoznika prije otkazati let te s kojim imate veću šansu na izabranu destinaciju stići na vrijeme, a donosimo vam i prosječne cijene hrane i pića kao i najveće zamjerke na rad korisničke službe.

Kao i podsjetnik da i od ova dva uvijek ima neki gori.


Imate prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute

image

Velika skrtica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 08:04