VLASNICA HARFE

Inspirativna poduzetnica i hrabra majka Irena Orlović oprostila se od supruga: ‘Imala sam sreću koju rijetko koja žena ima‘

Provela sam skoro 30 godina s ovim divnim bićem, napisala je.

Irena Orlović i suprug Ivan

 /Facebook/cropix

Vlasnica Harfe, izdavačke kuće iz Splita, te autorica nagrađivane web aplikacije ‘Pametnica‘, ali i majka djeteta s poteškoćama Irena Orlović na Facebooku se oprostila od voljenog supruga Ivana.

- Otišao je moj ljube. Ja sam imala sreću koju rijetko koja žena ima. Provela sam skoro 30 godina s ovim divnim bićem. Toliko ljubavi, sreće, smijeha i podrške koliko sam dobila može trajati još za sto života.

Ostavio mi je u nasljeđe najveće bogatstvo - našeg anđela Matu i dva predivna sina kroz koje on nastavlja živjeti sa mnom. Potrudit ću se živjeti njegove visoke vrijednosti kako bi moja djeca kroz mene i dalje vidjela svog tatu.

Premda njegovo tijelo nije s nama više, onaj koga nosimo u srcu nikad ne može umrijeti. Život je čudna priča. Volite se, ljubite i grlite na najjače jer već sutra može doći kraj, napisala je u emotivnoj poruci.

Irena Orlović je zaštitno lice izdavačke kuće Harfa, a u izdavaštvo je krenula iz želje da prevede sve knjige koje su njoj pomogle kao majci djeteta s poteškoćama u razvoju. Suprug Ivan bio joj je velika podrška privatno i poslovno.

Godine 2016. proglašena je poduzetnicom godine u kategoriji socijalnog poduzetništva na natječaju u organizaciji Udruge poslovnih žena Hrvatske "Krug".

Autorica je nekoliko inovativnih igara za poticanje ranog intelektualnog razvoja djece i savjetnica NLP psihoterapije. napisala je i terapeutsku slikovnicu “Djevojčica i sreća” koja osnažuje djevojčice i žene, a redovito organizira i vodi radionice koje, među ostalim, osnažuju roditelje.

Uz sve to, otvorila je prije nekoliko godine privatnu dvojezičnu osnovnu školu koja se, uz kurikulum koji propisuje Ministarstvo, odvija na poseban način. Smještena je na splitskom Poljudu u samostanu svetog Ante.

image

Irena Orlović

Dragan Matic//Cropix

Irena i suprug Ivan bili su u svibnju gosti konferencije u organizaciji Novak Đoković fondacije, gdje je ona održala predavanje "Mentalno snažno dijete" i "Kako osnažiti tinejdžera da njeguje svoju autentičnost".

Irena i Ivan dobili su u braku troje djece, a njezino drugo dijete rođeno je sa srčanom manom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 12:05