HRVATSKA TVRTKA

iSTUDIO U SVJETSKOM VRHU Samo 4 tvrtke na svijetu su partner i Facebooka i Googlea

Mlada hrvatska tvrtka i vodeća performance oriented digitalna agencija iSTUDIO, postigla je još jedan u nizu senzacionalnih uspjeha. Godinu i pol dana nakon što ih je Facebook odabrao za svojeg partnera, isto je učinio i informatički div Google.

Odnedavno je ta tvrtka postala partner u implemetaciji i korištenju Google Analyticsa sa svrhom unaprijeđenja svojih usluga.

iSTUDIO sada je - Google Analytics Certified Partner, a to ukratko znači da imaju svjetski priznati dokaz da znaju vrlo kvalitetno upravljati mjerenjima posjećenosti web stranica te njihovom analizom. To podrazumijeva opsežnu i kvalitetnu analizu pozadine samog web sitea - koliko se posjetitelj na stranici zadržava, kada i u kojem slučaju kupuje neki proizvod online, kako naposljetku povećati posjećenost i osigurati dulje zadržavanje na stranici, povećati prodaju te na kraju sami ROI (return on investment....).

- Prošli smo opsežne testove Googlea i zadvoljili njihove kriterije. To ispitivanje traje i po nekoliko mjeseci. Sada kada nam je dodijeljen taj kompleksan certifikat, naši klijenti imaju još jedan, svjetski priznati dokaz da će surađivati s vrhunskim profesionalcima, a s druge strane, Google će nam pomoći u našoj edukaciji i dodatnom usavršavanju kao i u privlačenju novih klijenata - kaže Daniel Ackerman iz iSTUDIA.

U proljeće 2012. godine iStudio odabrao je sam Facebook, koji ih je uvrstio među top 200 najboljih svjetskih agencija za suradnju sa jednom od najvećih društvenim mreža na svijetu. Ukratko, to je za tvrtku, ali i zapravo za cijelu zemlju bio važan uspjeh - čim Facebook plasira nove ideje i proizvode, Hrvatska je među prvim zemljama koje te usluge mogu koristiti, a klijenti iStudija unaprijediti svoj marketing i promociju.

Samom činjenicom da je iStudio postao i Facebook i Google partner, svrstao se po tom pitanju u sam svjetski vrh, što je izniman uspjeh za jednu hrvatsku firmu. Naime, u Europi postoje samo dvije takve tvrtke, dok ih je na svijetu ukupno četiri!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:23