ZANIMLJIVO U KNINU

Izbjegnut susret Milanovića i Primorca, ali predsjednika je zaskočila Marija Selak. Imala je intrigantno pitanje za njega...

Milanovićevo izbjegavanje u Sinju da pozdravi Plenkovića u nedjelju je bila vijest dana, no premijer je danas otkrio da su se ipak pozdravili i rukovali

Tihomir Kundid, Zoran Milanović, Orsat Miljenić

 Niksa Stipanicev/Cropix

Dan pobjede u Kninu nije mogao proći iščekivanja najvažnijeg trenutka, predsjedničkih kandidata i cirkusanata...

Odgovor na najvažnije političko pitanje: Jesu li se rukovali? Danas nismo dobili, ali predsjednik i premijer kulturno su se mimoilazili na svečanoj proslavi.

Milanovićevo izbjegavanje u Sinju da pozdravi Plenkovića u nedjelju je bila vijest dana, no premijer je danas otkrio da su se ipak pozdravili i rukovali, ali tamo gdje nije bilo kamera.

Upitan znači li to "prividno primirje", kazao je da to uopće nije tema.

image

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić

Nikola Vilic/Cropix

Nakon Sinja karavana predsjedničkih kandidata stigla je i u Knin. Dragan Primorac tvrdio je kako „nema mjesta, za bilo kakvu kampanju” ali je na sve strane pozirao s okupljenima. S predsjednikom Milanovićem se mimoišao jer je baš bio s pripadnicima specijalnih postrojbi.

No s Milanovićem se nakratko na kninskim ulicama susrela nezavisna kandidatkinja Marija Selak Raspudić te mu ponudila mjesto savjetnika ako ga pobijedi na izborima. Njihov zanimljiv susret zabilježila je kamera novinara Večernjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 19:09