APARTMAN IZ PAKLA

Iznajmljivač na poznatom hrvatskom otoku šokirao goste, ima poseban cjenik i bizaran zahtjev: ‘To se plaća 150 eura‘

‘I u vožnji zove njih gazda apartmana i j**e im sve po spisku kako ih nije sram dati takvu ocjenu‘, kaže otac jednog od gostiju

Ilustracija

 Zvonimir Barisin/cropix/Cropix

Na društvenoj mreži X otac jednog od gostiju koji su koristili apartmana iznajmljivača s otoka Paga objavio je ‘cjenik uništenih stvari‘, odnosno popis predmeta koje će skupo koštati goste ako ih slučajno oštete.

U prilično opsežnom cjeniku posebno je bizaran zatjev po kojem će gosti uključivanje klime bez znanja vlasnika platiti 150 eura.

- Sin otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, na ulazu ih dočekao, pazi ‘cjenik uništenih stvari‘. Namještaj ex-Yu, ali ono što ih je najviše zasmetalo, bilo je prljavo, a domaćini neljubazni i tako daju oni za ocjenu dva, iako su rekli da je čista jedinica, i odu dalje za Split - napisao je na X-u otac jednog od gostiju spornog apartmana.

Ubrzo se u komentarima ispod njegove objave povela žestoka rasprava, a mnogi su se pitali zašto bi itko uopće htio ljetovati u takvom apartmanu.

- Odlučili su produžiti boravak na otoku, ali su morali uzeti ono što je bilo slobodno, sad znaju zašto je bilo slobodno - odgovorio je autor objave na komentare pratitelja.

No to nije sve. Autor objave i otac jednog od gostiju u komentarima je napisao i sljedeće.

- I u vožnji zove njih gazda apartmana i j**e im sve po spisku kako ih nije sram dati takvu ocjenu. Sad ima u recenziji jedinicu uz napomenu da prijeti ako mu date nisku ocjenu, kao da je Smoje pisao. Volim Hrvatsku - dodao je šokirani otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 20:27