POSLAO I SNIMKU

Javio nam se čitatelj koji je proživio noćnu moru u Arena centru: ‘Tu smo već sat vremena, djeci je muka, nema zraka...‘

‘Ne znamo koliko ćemo još tu biti, stalno govore pet minuta...‘

Snimka iz Arena centra

 Screenshot Youtube Ivica Ćosić

Redakciji Jutarnjeg javio se čitatelj kako bi se požalio na nemar servisa zagrebačkog Arena centra, u kojem je u subotu zaglavio u dizalu zajedno s još jednim čovjekom i njegovom djecom.

Snimio je video iz lifta u kojem kaže da je prošlo 18 sati, a u liftu je, zajedno s još nekoliko ljudi, bio zaglavljen od 17.10 sati.

- Nikoga živog da pomogne nema, a tu ima i djece. Zraka nema, kažu nam da ima zraka kad smo zvali broj servisa, ali uopće nema. Djetetu ovdje je već muka. Sramota, kaže čitatelj u snimci i dodaje da smatra da treba tužiti firmu koje je ovlaštena za servis lifta u Arena centru.

- Nitko ništa ne poduzima, djeci je muka već dobrih sat vremena otkako je lift stao. Nije ni meni baš ugodno, zraka nema... Ne znamo koliko ćemo još tu biti, stalno govore pet minuta. Zovemo servis, a oni kažu da je serviser na putu. A na putu je već jedno sat vremena. Ja mislim da bi serviser morao biti u Arena centru 0-24, pa ovdje ima nekoliko tisuća ljudi, zaključuje čovjek koji je zaglavio u dizalu.

Poslali smo i upit Arena centru, odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. listopad 2024 21:10