POTPUNI IGNORE

Jedan čovjek kao da za njih ne postoji! Otkriven misterij zašto se na plakatima DP-a nalazi samo 11 kandidata

Oni jedini predstavljaju 11 kandidata na izborima za Europski parlament, umjesto 12, koliko ih se bira

Stipo Mlinarić, Mario Radić, Ivana Penava, Stephen Bartulica

 Damjan Tadic/Cropix

I dok međunarodni tajnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica - Stjepo posljednjih dana dobrano zabavlja javnost svojim tumačenjima kako preživljava s 39 eura, koliko mu ostane nakon što isplati goleme iznose kreditnih rata, DP-u se u međuvremenu dogodio i fijasko s plakatima.

Naime, u Domobranskoj ulici u središtu Karlovca osvanuo je "jumbo plakat" Domovinskog pokreta u kojemu Bartulica pozira s predsjednikom stranke Ivanom Penavom uz slogan: "Rodna polja da, rodna ideologija" ne!" No, kad se čovjek malo bolje pogleda u plakat uviđa da umjesto riječi "ideologija" piše "ideologodija". Njihov je slogan tako: "Rodna polja da, rodna ideologodija ne".

Kad smo već kod DP-ovih plakata, oni jedini predstavljaju 11 kandidata na izborima za Europski parlament, umjesto 12, koliko ih se bira. Razlog tome je izbacivanje iz stranke dr. Josipa Jurčevića nakon što im je DIP već bio potvrdio listu s njim na 9. mjestu, tako da ga na plakatima ignoriraju, a kad predstavljaju kandidate preskaču 9. mjesto koje on nosi na listi.

image

Plakat DP-a za Europske izbore

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 02:54