DIVAN ŽIVOT

Jesam li loša majka ako su mi ponekad izlasci važniji od kućanskih poslova? A tek taj iritantni moral na društvenim mrežama...

Što nekoga kvalificira u tu strašnu kategoriju - majke čudovišta? Kao da uopće nema kraja tome da raskrinkavamo sve te užasne majke oko nas. Ili - u koje smo se - i same pretvorile!?

Ovako izgledaju holivudske loše majke i njihove loše majke

 Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Objavljeno: 20. srpanj 2024. 18:02

Knjigu o kojoj su svi govorili dobila je od prijatelja kao poklon za 18. rođendan. Kada ju je pročitala, pitala sam je jesam li i ja tako grozna majka kao "ta" iz knjige. Rekla je da nisam "baš tako grozna". Riječ je o knjizi "Drago mi je da je Mama mrtva" Jennette McCurdy, u kojoj ta mlada žena, koja je glumila u hit-seriji Nickelodeona "iCarly", opisuje svoj odnos s ambicioznom majkom zbog koje je - kako stoji u objašnjenju na koricama knjige - oboljela od anoreksije i bulimije. Moje je dijete zasad ipak zdravo, što me naravno ne abolira od moje "groznoće" - uostalom, ima li što gore od toga da vaša majka s javnošću dijeli svoju privatnost čiji su stalni likovi najuži članovi njezine obitelji?

Brze, banalne, afektirane - takve su uglavnom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 10:28