SIJANJE TERORA

Kaos u Donjoj Dubravi: Grupa nasilnika izvukla vozača iz auta, pretukli čovjeka koji mu je htio pomoći

Dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok ih je nekoliko zadobilo vidljive tjelesne ozljede

Ilustracija, policija u Sjevernoj Karolini

 Mark Wilson/Getty Images/Profimedia/Mark Wilson/getty Images/profimedia

U Donjoj Dubravi, na kupalištu rijeke Drave u petak je navečer došlo tučnjave u par navrata, u kojima je također sudjelovalo više osoba. Incident je počeo kad je grupa neidentificiranih osoba zaustavila automobil i izvukla vozača van, javlja PU međimurska.

- Jučer, 12. srpnja oko 19:30 sati u Donjoj Dubravi, na uređenom kupalištu na obali rijeke Drave, 47-godišnjak i nekoliko za sada neidentificiranih osoba zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak te su ga izvukli iz automobila i potom istukli. U namjeri sprječavanja daljnjeg sukoba u tučnjavu se umiješao 37-godišnjak, kojeg su 47-godišnjak i skupina nepoznatih muškaraca također istukli.

Sat vremena kasnije u ugostiteljskom objektu u Donjoj Dubravi (Podravskoj ulici) skupina muškaraca koju je predvodio 50-godišnjak, fizički je nasrnula na nekolicinu gostiju objekta. U nastavku događaja, oko 20:30 sati, ispred spomenutog ugostiteljskog objekta nekoliko soba oštetilo je osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka, kojim se na parkiralište dovezao 36-godišnjak - navodi policija.

Dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok ih je nekoliko zadobilo vidljive tjelesne ozljede, ali su odbili ponuđenu liječničku pomoć. Točan iznos nastale štete utvrdit će se naknadno.

U tijeku je i kriminalističko istraživanje, kako bi se utvrdile okolnosti događaja i zatim slijedi njegova kvalifikacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 10:00