TKO JE NAZADAN?

Kerumova vijećnica oštro po Puljku: ‘On zagovara rodnu ideologiju da djeca mijenjaju spol kad požele‘

‘Diljem SAD-a i Europe već sada možemo vidjeti žrtve rodne ideologije koja ne preza ni od promjene spola djece u vrtićima‘, rekla je Lidija Bekavac

Lidija Bekavac

 Tom Dubravec/Cropix

Lidija Bekavac, gradska vijećnica HGS-a na svom Facebooku se osvrnula na komentar gradonačelnika Ivice Puljka povodom inicijative Filozofskog fakulteta o uvođenju Rodnih studija gdje je, između ostalog, kazao, "kako on ne smije odustati u borbi protiv nazadnjaštva u Hrvatskoj", piše Slobodna Dalmacija.

- Pritom naziva nazadnima sve nas koji se ne slažemo i koji ne damo svoju djecu. Rodna ideologija koju on zagovara je poticanje djece i mladih da pod krinkom slobode mogu mijenjati spol i rod te se identificirati kako god požele, muško, žensko ili nešto treće neovisno o spolu u kojem su rođeni. Mladi i djeca u razvoju su posebno osjetljiva i kao takva su sklona manipulaciji.

Diljem SAD-a i Europe već sada možemo vidjeti žrtve rodne ideologije koja ne preza ni od promjene spola djece u vrtićima, hormonalne terapije i ograničavanja prava roditelja da odgajaju djecu u skladu sa vlastitim vrijednostima. Puljak se zapravo bori protiv identiteta hrvatskog naroda i naših temeljnih vrijednosti.

Trebamo se svi skupa osvijestiti o ovom važnom pitanju koje danas izaziva duboke podjele u društvu i potencijalno nepopravljive posljedice na generacije koje tek dolaze.

Mi snosimo tu odgovornost kada biramo ljude koji će utjecati na budućnost nas i naše djece! Pozivam gradonačelnika Puljka da javno kaže tko je to nazadan i da objasni svim roditeljima koji je njegov interes u promicanju rodne ideologije - navela je Bekavac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 19:10