NOVA RUNDA

Milanović: ‘Dragane, ajde pitaj Plenkovića što trebaš reći...‘; HDZ: ‘NATO je upravo demantirao Milanovića!‘

U najnoviju polemiku u večernjim satima se uključio i HDZ.

Dragan Primorac i Zoran Milanović

 /Cropix

Predsjednik Zoran Milanović i HDZ-ov predsjednički kandidat Dragan Primorac ušli su u novu rundu prepucavanja na internetu. S Pantovčaka je stigao kratki odgovor popraćen montiranim videozapisom na Primorčevu izjavu o pismu koje je Tihomir Kundid poslao saborskom Odboru, a sve je povezano s (ne)slanjem hrvatskih vojnika u Ukrajinu.

- Dragane, ‘ajde pitaj još jednom Plenkovića što trebaš govoriti..., poručio je protukandidatu na izborima Milanović.

Na Milanovićevu videozapisu su spojeni obraćanje Primorca te izjava Andreja Plenkovića dana jučer u Petrinji da će i najnovija "NSATU aktivnost imati nekoliko časnika na vezu koji će sigurno biti u Ukrajini".

Podsjetimo, jučer se Primorac na Facebooku obratio Milanoviću.

- Pismo koje je saborskom Odboru za obranu uputio načelnik Glavnog stožera, general pukovnik Kundid, razotkrilo je u cijelosti stvarnog predsjednika SDP-a Zorana Milanovića. U pismu se na tri mjesta navodi da NATO časnici ne mogu i neće biti upućeni na teritorij Ukrajine. Postavljam pitanje Zoranu Milanoviću. Jesu li mu njegovi osobni interesi u izbornoj kampanji važniji od interesa hrvatskog naroda? Njegovom strašenju hrvatskih ljudi konačno se mora stati na kraj!, poručio je.

U najnoviju polemiku u večernjim satima se uključio i HDZ.

- NATO demantirao Milanovića!

Još dok je domišljao svoj nemaštoviti video o profesoru Primorcu, Milanovića su već bili poklopili iz NATO-a. Sva središta NSATU aktivnosti su izvan Ukrajine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da NATO neće biti dio sukoba” - istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Javier Colomina.

Je li i pomoćnik NATO-a za Milanovića onda "lažljivac", kao što to podmeće premijeru Andrej Plenković? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu - kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH?

Od početka lažu jedino Milanović i SDP, uz svoje “eksperte” za međunarodne odnose Petrova i Bulja.

Stoga, idući put kad bude radio video, predlažemo Vrhovnom Lažljivcu da ugradi kadrove samog sebe i pita svoje pratitelje: Kojem Milanoviću vjerujete? Milanoviću koji je na samitu u Washingtonu podržao NSATU ili Milanoviću koji danas, poput Putinove lutke na koncu, ponavlja laži o “slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu? A za čiji interes to radi? Za interes Hrvatske zasigurno ne, poručuju iz HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 19:27