PROMETNA NA KORČULI

Ministar Bačić imao sudar: ‘Vlasnik BMW-a je rekao da ne moramo zvati policiju, ali ja sam ipak zvao načelnika‘

Bačić je navodno svojim Volkswagen Polom udario u jedan BMW
 Čitatelj/

Branko Bačić, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine te potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice, prije desetak dana imao je prometnu nesreću u Blatu na Korčuli.

image
Čitatelj/

Kako nam je javio čitatelj, koji nam je i poslao fotografije, Bačić je navodno svojim Volkswagen Polom udario u jedan BMW, a cijeli slučaj navodno nije prijavio policiji. Čitatelj dodaje kako je fotografije poslao i policiji, no nikakve reakcije nije bilo.

image
Čitatelj/

Danas se o ovom incidentu oglasio i sam ministar Bačić.

image
Čitatelj/

- Bila je manja šteta i vlasnik BMW-a je rekao da ne moramo zvati policiju, ali ja sam ipak zvao načelnika i prijavio - rekao je ministar za 24sata.

image
Čitatelj/
image
Čitatelj/
image
Čitatelj/

Priopćenje Kabineta potpredsjednika Vlade i ministra

Iz Kabineta potpredsjednika Vlade i ministra Branke Bačića oglasili su se priopćenjem vezanim uz prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao.

- Potpredsjednik Vlade i ministar Branko Bačić sudjelovao je u lakšoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 21. rujna 2024. godine u Blatu na Korčuli.

Ministar Bačić upravljao je svojim osobnim automobilom marke VW Polo te izlazivši s parkirališta, vožnjom unatrag, na prometnicu, nije opazio vozilo koje je dolazilo. S obzirom da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih te da je počinjena manja materijalna šteta, na mjestu nesreće ispunjeno je Europsko izviješće o prometnoj nesreći te su razmijenjeni osobni podaci i podaci o vozilima. Ministar je slučaj prijavio i policiji - stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica Valentina Vincek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 14:37