‘E MOJ DRAGANE‘

Miro Bulj poslušao intervju s Draganom Primorcem i ostao u čudu: ‘Zamislite što on obećava?! To je pogubljeni lik...‘

Došao je u grad u kojem je vrtić besplatan obećavati nešto što Sinj već ima, i to zahvaljujući mojem prijedlogu, kaže Miro Bulj

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj

 /Cropix

- Zamislite o kakvom se pogubljenim liku radi, došao je u Sinj obećavati Sinjanima stvari koje oni već imaju - narugao se predsjednički kandidat Mosta Miro Bulj svojem rivalu Draganu Primorcu, predsjedničkom kandidatu vladajućeg HDZ-a.

- Jučer je Dragan Primorac gostovao na sinjskom HIT radiju i najavio da će s Vladom osigurati besplatan vrtić za svu djecu u Hrvatskoj. Zamislite o kakvom se pogubljenom liku radi, došao je u grad u kojem je vrtić besplatan, obećavati nešto što Sinj već ima i to zahvaljujući mojem prijedlogu.

I to dok istovremeno Vlada pet godina odbija moj prijedlog da preuzme (sufinanciranje vrtića) kako bi sva hrvatska djeca imala iste uvjete. Upravo takvo ponašanje Vlade dok Hrvatska izumire i dok naši ljudi odlaze i uvoze se stranci je i jedan od glavnih razloga moje kandidature za predsjednika - poručio je sinjski gradonačelnik i predsjednički kandidat Mosta Miro Bulj na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. listopad 2024 11:36