KATASTROFA

Nasuo kamenje, sve betonirao, postavio ležaljke, a onda nazvao novinare: ‘Ja sam ginuo za Hrvatsku i možete mi popu*iti!‘

Kolege s portala Morski.hr upozorile su ga da se razgovor snima. Teško ga je prepričati

Devastirano pomorsko dobro u Blaćama

 /Morski.hr

Još jedan slučaj bahate devastacije pomorskog dobra, ovog puta u mjestu Blaće u Općini Slivno, piše Morski.hr. Netko je zamislio da je pomorsko dobro njegova "privatna prćija" i nasuo kamenje u more i na obalu i napravio mul. Na devastiranoj lokaciji postavio je i ležaljke, kako se jasno vidi na fotografiji koju je kolegama s portala Morski.hr poslao čitatelj.

Kako pišu, anonimne dojave građana pretpostavljaju da se radi o istoj osobi koja je vlasnik obližnje vile koja se iznajmljuje.

U međuvremenu, nakon inicijalnog teksta portala Morski.hr, u kojem su upozorili na katastrofalnu devastaciju pomorskog dobra, spomenutom se portalu javio i čovjek iz Blaća koji im se i predstavio te ustvrdio da je on taj koji je obalu devastirao. Kako kolege navode, upozorile su ga da se razgovor snima te da će u slovo prenijeti ono što je rekao.

image

Devastacija pomorskog dobra, Blaće

/Morski.hr

Razgovor je, zaista, teško prepričati riječima, a na kraju bizarnog poziva u kojem je, između ostalog, ustvrdio da mu "inspektori ne mogu ništa, ni sud komunističke partije, ni Titova inspekcija te da je ginuo za ovu državu", novinarima je počeo i prijetiti, a kolegi sa portala Morski.hr poručio je da mu ga "može popu*iti".

Potom mu je i zaprijetio da će "letit s rive" koju je betonirao te da se nije bojao "ni onog što je na Dedinju zakopan."

Kompletan razgovor i demonstraciju neviđene bahatosti čovjeka koji uništava javno pomorsko dobro svih građana Hrvatske možete pogledati na stranicama portala Morski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. kolovoz 2024 05:15