VELIKA ŠKRTICA

Ne dajte im ni eura! Evo na kojim sve pumpama do mora možete ići besplatno na WC, čak i ako ništa niste kupili

Popis se nalazi na stranicama HAC-a, a najviše je besplatnih pumpi na A1 prema Splitu
 Jutarnji list

Ova sezona za sve one koji na more idu automobilom bit će najskuplja kad je u pitanju usluga toaleta, posebno nakon što je Ina prošlog tjedna naknadu za korištenje sanitarnog čvora na pumpama uz autocestu za sve one koji nisu kupci s 0.50 podignula na čak jedan euro.

Ipak, Velika škrtica analizirala je kakva je situacija s plaćanjem toaleta i na svim ostalim pumpama na autocestama od Zagreba prema Splitu odnosno Rijeci, a u tome nam je pomogao popis koji se nalazi na stranicama Hrvatskih autocesta.

U njemu su detaljno pobrojena sva odmorišta te specificirano plaća li se na njima korištenje sanitarnog čvora ili je ono besplatno, a točan popis odmorišta možete saznati u našem kratkom videu.

Na autocesti A1 na putu prema Splitu tako HAC navodi devet odmorišta odnosno benzinskih pumpi na kojima nema naplate za korištenje sanitarnog čvora, dok je na A6 prema Rijeci popis nešto kraći, tamo smo ih pronašli četiri.

U našem kratkom videu saznajte o kojim je odmorištima odnosno benzinskim pumpama riječ te kako do odredišta možete stići za koji euro manje.


Imate li prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute.

image
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 10:09