‘OVO JE VELIK DAN‘

Nino Raspudić u neobičnoj ulozi u Kninu: ‘Pa ne čuvam državni pečat, već torbicu‘

Selak Raspudić čestitala je svim građanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, dan kada je Hrvatska oslobođena od srbijanske agresije

Nino Raspudić

 Nikola Vilic/Cropix

Uoči polaganja vijenca novinari Slobodne Dalmacije zatekli su Nina Raspudića, angažiranog političara, kako nosi torbicu svoje supruge i nezavisne saborske zastupnice Marije Selak Raspudić dok je ona davala izjavu za novinare.

- Ne čuvam državni pečat, već torbicu - rekao je Raspudić pa dodao kako se kampanja njegove supruge dobro zakotrljala te da ima veliku podršku ljudi.

Upitali su ga što je s podrškom Mosta, stranke koju su zajednički napustili, na što je diplomatski odgovorio kako još nisu razgovarali.

image

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić

Nikola Vilic/Cropix

Selak Raspudić kazala je u ponedjeljak da je 5. kolovoza veliki dan za Hrvatsku, kada je uspostavljeno teritorijalno jedinstvo i kada se sjećamo naših pobjeda "koje nas inspiriraju za ono što ćemo Hrvatskoj donijeti".

- Ovo je velik dan za Hrvatsku, dan kada je uspostavljeno teritorijalno jedinstvo Hrvatske i kada se s ponosom sjećamo naših pobjeda koje nas inspiriraju za sve ono što ćemo Hrvatskoj donijeti, pogotovo kroz političko djelovanje - rekla je Selak Raspudić u izjavi medijima u Kninu.

Nezavisna saborska zastupnica koja je nedavno najavila kandidaturu za predsjednicu Republike čestitala je svim građanima Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, dan kada je Hrvatska oslobođena od srbijanske agresije. Na pitanje je li se ove godine u Kninu okupilo manje ljudi nego prethodnih godina, Selak Raspudić odgovorila je da još treba pričekati, ali ne vjeruje da će to biti slučaj.

- Ovo je izrazito važno za Hrvatsku, ne vjerujem da postoji itko ozbiljan od političkog vrha ili od ostalih dužnosnika u Hrvatskoj, pa i građana, tko bi zanemario ovakav dan - rekla je Selak Raspudić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 11:33