KAKAV ZGODITAK

‘Nisam mogao vjerovati kada sam vidio iznos!‘: Hrvat osvojio jackpot i otkrio kako bira brojeve, ali i u što će uložiti novac

‘Uvijek se nadaš da ćeš pogoditi bar nešto, ali ovo je stvarno nevjerojatno. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio iznos!‘, rekao je igrač igre ‘Sve ili ništa‘

Ilustrativna fotografija

 Hrvatska Lutrija

Sretni dobitnik Jackpota, koji je 2. rujna u igri Sve ili Ništa osvojio 80.000,00 eura, rekao je da igra tu igru i Loto 7, a da listiće uglavnom uplaćuje putem interneta.

- Tako sam i saznao za dobitak, ali ipak sam došao da se potpuno uvjerim da sam osvojio Jackpot - rekao je dobitnik koji je ovaj tjedan posjetio glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

Otkrio je da svaki put odabere nasumične brojeve putem opcije QuickPick, te da ga je Jackpot dobitak poprilično iznenadio.

- Uvijek se nadaš da ćeš pogoditi bar nešto, ali ovo je stvarno nevjerojatno. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio iznos! Naravno da sam sretan, ali još uvijek procesuiram cijelu situaciju. Nitko još ne zna za dobitak. Za sada to držim za sebe - rekao je dobitnik.

Na kraju, dobitnik je otkrio svoj plan kako će iskoristiti dobitak.

- Oduvijek sam želio izgraditi vlastitu kuću, tako da ću ovaj dobitak pametno uložiti - dodao je dobitnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 17:47