DRŽITE SE PROPISA

Otoci na sjeveru Jadrana odsječeni od kopna: Bura zatvorila Paški i Krčki most, prekinut trajektni promet!

Zbog prevrnute prikolice na Jadranskoj magistrali (D8) kod Crikvenice promet je prekinut te se vozi kroz grad, a zatvoren je i dio Riječke obilaznice

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je kako je zbog prevrnute prikolice na Jadranskoj magistrali (D8) prekinut promet kod Crikvenice te se vozi kroz grad.

Za sva vozila, zbog bure, zatvoreni su:

- dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Posedarje. Obilazak je državnim cestama: Gornja Ploča-Lovinac-Gračac-Obrovac-Karin (D522, D50 i D27- kolona vozila kod čvora Gornja Ploča u smjeru mora duga je oko 2 km),

- Paški most,

- Krčki most,

- državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i

- dionica Riječke obilaznice: Orehovica-Škurinje. Obilazak je kroz grad Rijeku.

Samo za osobna vozila otvoreni su:

- Jadranska magistrala od Bakra do Svete Marije Magdalene (D8) i

- dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-D3).

Na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. listopad 2024 05:57