VELIKA ŠKRTICA

Ove četiri stvari obavezno morate pitati prije nego što uplaćujete putovanje agenciji - ako ne želite ostati bez novca...

Što točno trebate tražiti agenciju da vam da na uvid, koje detalje trebate potražiti i koje dokumente agencija uopće mora imati da biste bili koliko - toliko sigurni?
 Jutarnji list

Turistički aranžmani su preskupi da ih čovjek olako uplaćuje, no često je prosječnom potrošaču prilično teško procijeniti je li neka ponuda doista povoljna te ono puno važnije - je li agencija kojoj uplaćuje novac pouzdana, hoće li doista izvršiti uslugu i hoće li potrošač biti zaštićen u slučaju nekakvih nepovoljnih okolnosti.

Velika škrtica u kratkom videu donosi pregled četiri bitna detalja koje svaki putnik trebate provjeriti prije nego što se odluči uplatiti aranžman, a uz pomoć kojih će moći dosta dobro procijeniti je li njegov novac siguran, posebno ukoliko je u pitanju kakvo obiteljsko putovanja, koje obično izdašno košta.

Što točno trebate tražiti agenciju da vam da na uvid, koje detalje trebate potražiti i koje dokumente agencija uopće mora imati da biste bili koliko - toliko sigurni - sve to vam donosimo u novom videu Velike škrtice uz pomoć kojeg možete nešto mirnije pripremati putovanje.


Imate prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute

image
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. srpanj 2024 08:25