NJEMU JE BILO SUPER

Plenkoviću u posjet stigli čelnici svjetskog taekwondoa i hrvatski reprezentativci, odlično se zabavio

Svjetska federacija za poklon mu je donijela dobok (oprema za vježbanje) i crni pojas koje su mu potom i pomogli odjenuti
 Damjan Tadić/Cropix

Predstavnici Svjetske taekwondo federacije i naši najbolji tekvondaši posjetili su u Banskim dvorima premijera Plenkovića, a prema viđenom na fotografijama, prvi čovjek Vlade Republike Hrvatske im se silno razveselio.

Svjetska federacija za poklon mu je donijela dobok (oprema za vježbanje) i crni pojas koje su mu potom i pomogli odjenuti.

image

Premijeru namještaju pojas

Damjan Tadic/Cropix
image

Anto Nobilo, Andrej Plenković i Chungwon Choue

Damjan Tadić/Cropix

Na čelu delegacije Svjetske taekwondo federacije bio je predsjednik Chungwon Choue, ispred Hrvatskog taekwondo saveza stigao je predsjednik Ante Nobilo, a ceremoniju su uveličali i hrvatski reprezentativci i reprezentativke.

Premijer je reprezentaciji čestitao na sedam osvojenih medalja na Europskom prvenstvu u Beogradu i istaknuo da mu je drago da imamo kontinuitet uspjeha u ovom olimpijskom sportu.

image

Dragan Primorac, Ivan Šapina, Tonči Glavina, Andrej Plenković, Lena Stojković i Chungwon Choue

Damjan Tadic/Cropix
image

Andrej Plenković i Chungwon Choue

Damjan Tadic/Cropix
image

Anto Nobilo, Ivan Šapina, Tonči Glavina, Andrej Plenković, Chungwon Choue iZvonimir Frka Petešić

Damjan Tadić/Cropix

- Osvojene medalje na Europskom prvenstvu odlična su uvertira za Olimpijske igre u Parizu. Naša Vlada nastavit će podupirati taekwondo, kako bi se on i dalje uspješno razvijao. Zahvaljujući vašem trudu, radu, talentu i sjajnim trenerima, je ponovno prepoznata u svijetu, naveli su iz Vlade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 11:57