RASKOŠNO

Pogledajte luksuz koji plovi kod Šibenika: Najam je tri milijuna eura za tjedan dana, ima i helidrom!

Dizajnirao ju je talijanski Nuvolari-Lenard studio

Jahta kod Šibenika

 Snimio čitatelj

Čitatelj Jutarnjeg lista kod Šibenika je snimio 122 metra dugu superjahtu Kismet, koja već danima plovi Jadranom. Izgrađena je ove godine u njemačkom brodogradilištu Lürssen, čime su postavljeni novi standardi u svijetu luksuznih plovila i raskošnih ljetovanja.

image

Jahta kod Šibenika

Snimio čitatelj
image

Jahta kod Šibenika

Snimio čitatelj

Dizajnirao ju je talijanski Nuvolari-Lenard studio, a za njenu unutrašnjost je zaslužan Reymond Langton Design. Kako navodi BOAT International, luksuzni interijer sastoji se od nekoliko kamina, stakla koje se proteže od poda do stropa, mramornih detalja i vrhunskog namještaja.

Charteri na Kismetu koštaju vrtoglavih tri milijuna eura za tjedna dana, ali gosti također zasebno plaćaju sve dodatne troškove. Osiguran je smještaj za 12 gostiju u devet kabina, dok se u prostorije za posadu može smjestiti 40 djelatnika.

image

Jahta kod Šibenika

Snimio čitatelj

Neki od luksuznih elemenata koje superjahta nudi gostima su helidrom, kozmetički salon, spa, sauna, bazen, unutarnje i vanjsko kino, plesni podij, teretana i dizalo. Poznata je po elegantnim vanjskim linijama i skulpturom jaguara na pramcu.

Kismet je opremljen i najnovijim sustavima za navigaciju i sigurnost, uz visokoučinkovite motore koji omogućuju brzinu na otvorenom moru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:28