KAKVA KRALJICA

Pogledajte što je ova djevojka izvela u popularnoj trgovini u Hrvatskoj: ‘Na instagram ide da je bila na jahti...‘

Jeste li ikada pomislili kako bi bilo super u nekoj trgovini napraviti selfie i objaviti ga na društvenim mrežama?
 Bauhaus Hrvatska/Tiktok

Jeste li ikada pomislili kako bi bilo super u nekoj trgovini napraviti selfie i objaviti ga na društvenim mrežama? Možda i jest, zašto ne. Da se tu napraviti slika za pamćenje, ispred nekog dobrog komada namještajam skupog televizora ili nečega za što mislite da će impresionirati vaše pratitelje.

No, nekako smo sigurni da vam nikad nije palo na pamet da to napravite ispred ventilatora u trgovini. Ali, jednoj djevojci jest.

Bauhaus Hrvatska jučer je na svom TikTok profilu objavio video na kojem možemo vidjeti djevojku koja prolazi pored upaljenog ventilatora i pomisli kako bi to mogla biti sjajna slika. Vjetar joj nosi kosu, a ona se trudi napraviti selfie. Nadamo se da joj je uspio.

Bauhaus je taj video koji je oplemenio pjesmom "Just A Girl" pop rock ska grupe No Doubt objavio pod naslovom ‘Nju uopće nije bruka tko ju gleda‘. Ma uostalom, zašto bi i bilo.

Mnogobrojni pratitelji odmah su komentirali njenu izvedbu.

‘Kraljica‘, ‘Zakon je‘, ‘Ide na instagram da je bila na jahti‘, pisali su oduševljeni, ali i manje oduševljeni pratitelji, a jedan je korisnik poentirao i napisao ‘Poklonite joj ventilator‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. srpanj 2024 19:31