RADI I KAD NE RADI

Policajac van službe došao u trgovinu i bacio se na posao: Uhvatio je djevojku u krađi, a posebno je čudno što je otuđila...

Uhvaćenoj 21-godišnjakinji su ispraznili džepove i vratili ukradeno trgovini, a nju čeka kaznena prijava i sudski proces

Iako muškarcima svaki puta teško padne kad moraju po špeceraj u trgovinu ili u šoping po neki odjevni predmet ili stvar za kuću, jučerašnji posjet čakovečkom trgovačkom centru u Svetojelenskoj ulici jednom muškarcu definitivno se isplatio.

A riječ je o policijskom službeniku Policijske postaje Čakovec koji je oko 11 sati, van službe svratio u gore navedeni trgovački centar. I odmah se bacio na posao jer je njegovo budno oko uočilo mladu kradljivicu koja je planirala, bez plaćanja, napustiti prostor objekta nakrcana slatkišima, parfemima i drugim proizvodima ukupne vrijednosti preko 70 eura.

Bio je to njezin plan i misija za taj dan koji joj je policajac pomrsio.

- U dovršenju krađe 21-godišnjakinju je spriječio policijski službenik te ju zadržao prilikom izlaska iz trgovine do dolaska službujućih kolega. Policijski službenici oduzeli su od 21-godišnjakinje ukradene predmete u vrijednosti više desetaka eura te ih vratili djelatnici oštećene trgovine - kažu iz PU međimurske koja je mladu damu na kraju kriminalistički obradila i slijedi joj kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:44