STRADAO U BOLNICI

Policija se oglasila o smrti Ante Ćorušića

Tijelo su pronašli u krugu bolnice

Ćorušić očevid

 /Cropix

Policija se oglasila o smrti ravnatelja KBC-a Zagreb Ante Ćorušića, ne navodeći njegov identitet.

- U ponedjeljak, 21. listopada u 10,45 sati na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića u krugu zdravstvene ustanove pronađeno je tijelo 66-godišnjaka.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu uz stručnu pomoć policijskih službenika Službe za očevide i kriminalističku tehniku Policijske uprave zagrebačke kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Na mjestu događaja muškarac je preminuo uslijed ozljeda zadobivenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara, poručili su iz policije.

KBC Zagreb, jučer je, podsjetimo, nakon tragične pogibije prof. dr. sc. Ante Ćorušića ostao bez dugogodišnjeg ravnatelja. Nakon što su iz bolnice poslali priopćenje u kojem se opraštaju od ravnatelja, danas se više nisu oglašavali.

Policija je gotovo sedam sati vršila očevid kod požarnih stepenica podno zgrade Uprave, gdje je pronađeno Ćorušićevo tijelo. Podsjetimo, prof. Ćorušić smrtno je stradao kada je pao s visine od osam metara kada je, prema neslužbenim informacijama, krenuo do trgovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 15:25